URANG

PERUSAHAAN

Saha Urang

Chengdu, Sichuan, tempat lahirna Bangsa "Shu", mangrupikeun tanah anu seueur pisan.Cai mibanda sumberdaya gas alam euyeub.Rébuan taun ka tukang, peradaban Shu kuno asalna di dieu.Dina panangtayungan manuk panonpoé, éta hurung bonfire mimiti peradaban manusa jeung disada tarompet munggaran pikeun muka nepi ka darat.

Nalika roda sajarah maju ka taun 2002, pausahaan gas ngaranna "TYHJ" diadegkeun di dieu, "TY", Taiyu Gas, Di Puncak "Gunung TAI", "HJ", HongJin Gas, masa depan cerah.Tujuanana pikeun Made kontribusi hébat kana ngembangkeun gancang industri di Greater Cina, sarta nyadiakeun aliran ajeg "getih Gas" pikeun neraskeun kahirupan nasional.

factory10

Pidéo perusahaan

"TY", Gas Taiyu, Di Puncak "Gunung TAI", "HJ", Gas HongJin, masa depan anu cerah.
19 Taun Industri Gas ngahasilkeun pangalaman suplai, Hiji-eureun suplai gas industri
Solusi pikeun dunya, Rojongan ngeusian gas, analisa gas, desain aplikasi gas, sareng transportasi gas.hayu konsumén urang meuli gas gampang.

Naon Urang Laksanakeun

Kalawan ngembangkeun bisnis jeung kanaékan volume dagang gas, parusahaan geus reviewed tur diringkeskeun hukum jeung ciri pasar gas Cina ti jangkungna strategis, digabungkeun jeung positioning parusahaan sorangan, Nempatkeun ka hareup positioning strategis tina extension terminal, ngatur deui sareng ngajukeun modél bisnis dumasar kana "jasa perdagangan domestik, gudang sareng logistik salaku jaminan, sareng perdagangan asing salaku pamekaran".

0015415
Suluh Gas CH4, C2H2, CO,
Gas Las Ar-He, Ar-H2, Ar-O2, Ar-CO2, CO2, O2, N2, H2 , Ar-He-CO2, Ar-He-N2,
Gas Cair C2H4, SO2, CO2, NO2, N2O, C3F6, H2S, HCl, BCl3, BF3, SF6
Kalibrasi Gas CH4-N2, NO-N2, H2S-N2, CO2-N2, SF6-N2, SiH4-Anjeunna
Gas Doping AsH3, PH3, GeH4, B2H6, AsCl3, AsF3, H2S, BF3, BCl3,
Tumuwuhna kristal SiH4, SiHCl3, SiCl4, B2H6, BCl3, AsH3, PH3, GeH4, Ar, He, H2
Etching fase gas Cl2, HCl, HF, HBr, SF6
Étsa plasma SiF4, CF4, C3F8, CHF3, C2F6, NF3, SF6, BCl3, N2, Ar, Anjeunna
Ion Beam Etching C3F8, CHF3, CClF3, CF4
implantasi ion AsF3, PF3, PH3, BF3, BCl3, SiF4, SF6, N2, H2
Gas CVD SiH4, SiH2Cl2, SiCl4, NH3, NO, O2
Gas Éncér N2, Ar, Anjeunna, H2, CO2, N2O, O2
Gas Doping SiH4, SiCl4, Si2H6, HCl, PH3, AsH3, B2H6, N2, Ar, Anjeunna, H2

Budaya Urang

pausahaan kabudayaan

Kusabab TYHJ diadegkeun dina 2002, tim R&D kami parantos ningkat tina grup leutik janten langkung ti 100 urang.Wewengkon pabrik geus dimekarkeun jadi 5.000 méter pasagi.Dina 2019, omzet ngahontal 1.1 juta dolar AS dina hiji waktos.Ayeuna kami geus jadi supplier gas industri ngarah nu raket patalina jeung budaya perusahaan parusahaan urang:

Budaya:Pragmatis, Jejeg, Enterprising, Altruistik
misi:Beuli Gas Gampang

Wani Inovasi

Wani usaha, wani nyoba, wani mikir jeung ngalakukeun.

Lengket Pikeun Kajujuran

lengket kana kajujuran nyaeta inti.

Miara Karyawan

Pelatihan karyawan gratis, nyetél kantin karyawan, sareng nyayogikeun tilu tuang sadinten gratis.

Ulah pangalusna anjeun

Netepkeun visi anu luhur, ngudag "sadayana padamelan janten Sampurna."

gfdtery

Naha kantor ieu sapertos bar kopi?Henteu, éta kantor cabang Chengdu kami di daérah CBD kalayan desain Young.
Wilujeng sumping didatangan kami, Anjeun bakal ngarasa pinuh ku sumanget nonoman dieu.

kjhkhgj

Gambar ieu mangrupikeun gedong Kantor Administrasi Pabrik Gas Oksigén Chengdu anu ngagaduhan lantai 5, ayana di distrik Longquanyi kota chengdu.

team1
team2
company_imgs02
company_imgs01

Tim Kami

Dina Juni of 2017, kantor Chengdu sakabeh departemén jualan internasional boga kagiatan kémping outing husus di kota Xichang Gunung, spent waktos pisan senang jeung alam.

Dina Désémber 2018, ngagungkeun TYHJ 2018 paningkatan volume penjualan taunan ka 9.9 juta dolar AS.Tim penjualan top ngagaduhan liburan tim di Jepang salami 7 dinten dina biaya perusahaan.Kami nyandak gambar ieu di handapeun Gunung FUJI.

Dina Séptémber 2019, perusahaan kami ngayakeun acara PK anu bermakna.Firstly tim urang boga Pelatihan Outward nu
ningkatkeun kohési tim.Acara PK ieu ngagaduhan 50+ firma dina bisnis internasional, akhirna urang ngagaduhan peunteun A.

Sertipikat

certificate