Hidrogen Klorida (HCl)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis:

Spésifikasi 99,9% 99,999%
Karbon dioksida ≤ 400 ppm ≤ 2 ppm
Karbon Monoksida ≤ 60 ppm ≤ 1 ppm
Nitrogén ≤ 450 ppm ≤ 2 ppm
Oksigén + Argon ≤ 30 ppm ≤1 ppm
THC (sakumaha métana) ≤ 5 ppm ≤ 0,1 ppm
Cai ≤ 5 ppm ≤1 ppm

Hidrogen klorida boga rumus kimia HCl.Molekul hidrogén klorida diwangun ku atom klorin jeung atom hidrogén.Ieu gas teu warnaan jeung bau pungent.Gas korosif, non-combustible, teu meta jeung cai tapi gampang leyur dina cai.Ieu sering aya dina hawa dina bentuk haseup asam hidroklorat.Hidrogén klorida gampang leyur dina étanol jeung éter, sarta ogé leyur dina loba zat organik lianna;gampang pisan leyur dina cai, dina 0 ° C, 1 volume cai bisa ngaleyurkeun kira 500 volume hidrogén klorida.Leyuran cai na umumna katelah asam hidroklorat, sareng nami ilmiahna nyaéta asam hidroklorat.asam hidroklorat kentel téh volatile.Hidrogen klorida henteu warnaan, kalayan titik lebur -114,2 ° C sareng titik didih -85 ° C.Éta henteu kaduruk dina hawa sareng stabil sacara termal.Éta henteu terurai dugi ka 1500 ° C.Mibanda ambeu suffocating, boga iritasi kuat kana saluran pernapasan luhur, sarta corrosive kana panon, kulit jeung mémbran mukosa.Kapadetanna langkung ageung tibatan hawa.Sipat kimia hidrogén klorida garing pisan teu aktif.Logam alkali sareng logam alkali bumi tiasa kaduruk dina hidrogén klorida, sareng nalika natrium kaduruk, éta ngaluarkeun seuneu konéng caang.Hidrogén klorida dipaké dina industri pétrokimia pikeun ngamajukeun efektivitas jeung regenerasi katalis jeung ningkatkeun viskositas minyak bumi;eta bisa dipaké pikeun ngahasilkeun asam klorosulfonat, karét sintétik, jsb;éta ogé bisa dipaké pikeun nyieun dyes, fragrances, sintésis ubar, rupa klorida jeung sambetan korosi, sarta bersih, pickling, electroplating logam, tanning, pemurnian atawa manufaktur logam teuas.Gas hidrogén klorida-purity tinggi ieu loba dipaké dina tumuwuhna epitaxial silikon, fase uap polishing, gettering, etching jeung prosés beberesih dina industri éléktronika.

Aplikasi:

①Bahan:

Paling hidrogén klorida dipaké dina produksi asam hidroklorat.Éta ogé réagen penting dina transformasi kimia industri lianna.

hnjdgh jntg

②Semikonduktor:

Dina industri semikonduktor, éta dipaké pikeun duanana etch kristal semikonduktor jeung purify silikon via trichlorosilane (SiHCl3).

fsht hedfh 

③Laboratorium:

Di laboratorium, bentuk gas anhidrat hususna kapaké pikeun ngahasilkeun asam Lewis berbasis klorida, anu kedah garing pisan pikeun situs Lewisna tiasa dianggo.

rhteh heteh

Paket Normal:

produk Hidrogen kloridaHCl
Ukuran Paket Silinder 44Ltr 1000Ltr Silinder
Ngeusian Beurat Net / Cyl 25 Kg 660Kg
QTY Dimuat dina 20'Container 250 Silih 10 Silih
Total Beurat Net 6,25 ton 6,6 ton
Silinder Tare Beurat 52 Kg 1400Kg
Klep CGA 330 / DIN 8

Kaunggulan:

① Purity High, fasilitas panganyarna;

②Produsén sertipikat ISO;

③Pangiriman gancang;

④Sistem analisis on-line pikeun kadali kualitas dina unggal hambalan;

⑤Sarat High jeung prosés taliti pikeun nanganan silinder saméméh ngeusian;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: