Gas Langka

  • Helium (He)

    Hélium (He)

    Spésifikasi Parameter Téknis ≥99.999% ≥99.9999% Karbon Monoksida <1 ppm <0.1 ppm Karbon Dioksida <1 ppm <0.1 ppm Nitrogen <1 ppm <0.1 ppm xy CH4 <4ppm < 4ppm < 4ppm <0.0 ppm Cai ppm <1ppm Hélium nyaéta gas langka, gas énténg pisan, teu warnaan sareng teu aya bauan.Éta sacara kimia teu aktip, sareng hese diréaksikeun sareng zat sanés dina kaayaan normal.Éta gaduh sipat kimia anu stabil sareng koneng poék nalika ngajalankeun cakram tegangan rendah ...
  • Neon (Ne)

    Neon (Henteu)

    Spésifikasi Parameter Téknis ≥99.999% Karbon Oksida(CO2) ≤0.5 ppm Karbon Monoksida(CO) ≤0.5 ppm Hélium (He) ≤8 ppm Métana(CH4) ≤0.5 ppm Nitrogen(N2) ≤1 ppm Oksigén/Argon ) ≤0.5 ppm Uap ≤0.5 ppm Neon (Ne) nyaéta gas langka teu warnaan, teu aya bauan, teu kaduruk, sareng eusina dina hawa 18ppm.Ieu mangrupakeun gas inert gas dina suhu kamar.Nalika ngurangan-tekanan low dipigawé, nembongkeun garis émisi pisan atra dina bagian beureum.Teu aktif pisan, teu buru-buru...
  • Xenon (Xe)

    Xenon (Kandaraan)

    Spésifikasi Parameter Téknis ≥99.999% Krypton <5 ppm Cai(H2O) <0.5 ppm Oksigén <0.5 ppm Nitrogen <2 ppm Total Kandungan Hidrokarbon(THC) <0.5 ppm Argon <1 ppm gas teu warnaan, teu warnaan, teu aya bauan teu leyur dina cai, gas bulao nepi ka héjo dina tube ngurangan, dénsitas 5,887 kg / m3, titik lebur -111,9 ° C, titik golak -107,1 ± 3 ° C, 20 ° C Bisa ngaleyurkeun 110,9 ml (volume) per liter cai. .Xenon sacara kimiawi teu aktif sareng tiasa ngabentuk inklusi beungkeut lemah ...
  • Krypton (Kr)

    Kripton (Kr)

    Spésifikasi Parameter Téknis ≥99.999% O2 <0.5 ppm N2 <2 ppm H2O <0.5 ppm Argon <2 ppm CO2 <0.5 ppm CH4 <0.5 ppm XE <2 ppm CF5 <0 warna ppm CF4 <0 Ppm jarang, a H.0. euweuh bauan, non-toksik, inert, incombustible, sarta teu ngarojong durukan.Cai mibanda sipat kapadetan luhur, konduktivitas termal low, sarta transmitansi tinggi.Nalika discharged, éta oranyeu-beureum.Dénsitasna 3,733 g/L, titik leburna -156,6°C, sareng boilin...
  • Argon (Ar)

    Argon (Ar)

    Argon nyaéta gas langka, boh dina kaayaan gas atawa cair, teu warnaan, euweuh bauan, teu toksik, jeung rada leyur dina cai.Teu meta kimiawi jeung zat séjén dina suhu kamar, sarta teu leyur dina logam cair dina suhu luhur.Argon nyaéta gas langka anu loba dipaké di industri.

Kirim pesen anjeun ka kami: