Sejarah sadayana tina TYHJ

Sejarah tina TYHJ

Lajengkeun...

Nyumbangkeun masker, silinder oksigén, térmométer sareng bahan médis sanés ka Daérah anu kapangaruhan ku COVID19.

Penjualan ngaleuwihan 11 juta dolar AS sareng langkung ti 200 karyawan.

Investasi dina pangwangunan Pabrik LongTai, Ngahasilkeun gas Kalibrasi, sareng Gas UHP, sareng nyewa ahli gas nasional salaku konsultan kepala

Kaala Chengdu Qixin Gas, Ngahasilkeun Oksigén Purity High, Karbon Dioksida.

Kaasup Internasional sareng domestik, Sales ngaleuwihan 5 juta dollar AS

Dipindahkeun ka daérah CBD, gedong kantor Kelas A kalayan 200+ méter pasagi pikeun pagawé perwira

Ngadegkeun hiji tim dagang internasional 20+ pagawe jeung diala impor jeung ékspor kualifikasi.

Lulus sertifikasi ISO ISO9001, ISO14001, ISO45001

Mimitian gawé babarengan pangwangunan anyar sareng perusahaan Gas Cabang Shanghai, pikeun Buka ranté suplai Gas Khusus.Sareng Kaala hiji gudang kargo Bahaya anu ngan ukur 300+km ti Pelabuhan Shanghai

Ngadegkeun tim penjualan pikeun ngembangkeun bisnis Domestik

Dihijikeun sareng HongJin Chemicals Co., Ltd. pikeun nyiptakeun TYHJ Corporation.Pindahkeun sirahna Pabrik ka No.2999, Jalan Bandara, Zona Shuangliu.

Taiyu Gas diadegkeun di Kota Chendgu.Mimitian bisnis gas Industri sareng Oksigén, Nitrogén, Argon


Kirim pesen anjeun ka kami: