Hidrogén Sulfida (H2S)

Pedaran pondok:

NO UN: UN1053
EINECS NO: 231-977-3


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis

Spésifikasi    
Hidrogén Sulfida 98% %
Hidrogén <1.3 %
Karbon dioksida <2 %
Propana <0.3 %
Uap <5 ppm

 

Spésifikasi    
Hidrogén Sulfida 99,9% %
Carbonyl sulfide < 1000 ppm
Karbon disulfida < 200 ppm
Nitrogén < 100 ppm
Karbon dioksida < 100 ppm
THC < 100 ppm
Uap 500 ppm

 

Spésifikasi    
H2S 99,99% 99,995%
H2 0,002% 20 ppmv
CO2 0,003% ≤ 4,0 ppmv
N2 0,003% ≤ 5,0 ppmv
C3H8 0,001% /
O2 0,001% ≤ 1,0 ppmv
Uap (H2O) 20 ppmv 20 ppmv
CO / ≤ 0,1 ppmv
CH4 / ≤ 0,1 ppmv

Hidrogén sulfida mangrupikeun senyawa anorganik kalayan rumus molekul H2S sareng beurat molekul 34.076. Dina kaayaan standar, éta mangrupikeun gas asam bakar. Éta henteu warnaan sareng ngagaduhan bau endog busuk dina konsentrasi handap. karacunan Larutan cai nyaéta asam hidrogén sulfurat, anu langkung lemah tibatan asam karbonat, tapi langkung kuat tibatan asam borat. Hidrogén sulfida leyur dina cai, gampang leyur dina alkohol, pelarut minyak bumi sareng minyak atah, sareng sipat kimia na teu stabil. Hidrogén sulfida mangrupikeun bahan kimia anu gampang ngabahayakeun sareng bahaya. Nalika dicampur sareng hawa, éta tiasa ngabentuk campuran anu ngabeledug. Éta tiasa nyababkeun durukan sareng ledakan nalika kakeunaan seuneu anu kabuka sareng panas anu ageung. Éta ogé zat akut sareng beracun pisan. Konsentrasi rendah hidrogén sulfida ngagaduhan pangaruh dina panon, sistem pernapasan sareng sistem saraf pusat. Nghirupan sakedik hidrogen sulfida konsentrasi luhur tiasa fatal dina waktos anu singget. Dipaké dina pembuatan fosfor sintétik, éléktrolisis, fotokonduktor, méter paparan fotoéléktrik, sareng sajabana agén pangirangan sintésis organik. Dipaké pikeun nyaring logam, péstisida, ubar, regenerasi katalis. Réagen umum. Persiapan rupa-rupa sulfida. Dipaké dina pembuatan sulfida anorganik, sareng ogé dianggo dina analisis kimia sapertos idéntifikasi ion logam. Kabersihan hidrogén sulfida purity luhur dianggo dina semikonduktor sareng bidang sanésna. Éta ogé tiasa dianggo dina industri kimia pertahanan nasional, panengah farmasi sareng péstisida, pemurnian logam non-ferrous sareng perlakuan modifikasi permukaan logam, dianggo dina persiapan gas standar, gas kalibrasi, sareng analisis kimia sapertos idéntifikasi ion logam. Bahan baku penting pikeun pembuatan bahan optik infra red. Pancegahan panyimpenan: Simpen dina gudang anu tiis sareng berventilasi. Jauhkeun tina sumber seuneu sareng panas. Suhu neundeun teu kedah langkung ti 30 ° C. Tetep wadah ditutup pageuh. Éta kedah disimpen misah tina oksidan sareng alkali, sareng hindarkeun panyimpenan campuran. Anggo fasilitas cahaya sareng ventilasi ledakan-buktina. Dilarang ngagunakeun alat mékanis sareng alat-alat anu rawan narik. Wewengkon panyimpenan kedah dilengkepan ku peralatan pangubaran darurat kabocoran.

Aplikasi:

Rod Produksi sanyawa thioorganic:

Sababaraha sanyawa organosulfur dihasilkeun nganggo hidrogén sulfida. Ieu kalebet metanéthiol, étanéthiol, sareng asam thioglikolik.

 hrth tteht

Chem Kimia analisis:

Salami langkung saabad, hidrogén sulfida penting dina kimia analitik, dina analisis anorganik kualitatif ngeunaan ion logam.

 yhrtyh jyrsj

R Prekursor pikeun sulfida logam:

Sakumaha dituduhkeun di luhur, seueur ion logam diréaksikeun sareng hidrogén sulfida kanggo masihan sulfida logam anu saluyu.

 jyj jyrj

Isc Aplikasi anu salah:

Hidrogén sulfida digunakeun pikeun misahkeun deuterium oksida, atanapi cai beurat, tina cai normal ngalangkungan prosés Girdler sulfide.

yjdyj jydj

Paket normal:

Produk Cairan Hidrogén Sulfida H2S
Ukuran Paket 40Ltr Silinder Silinder 47Ltr
Ngeusian Beurat Net / Cyl 25Kgs 30Kgs
QTY Dimuat dina 20'Container 250 Cyls 250 Cyls
Total Beurat Bersih 6,25 Ton 7,5 Ton
Beurat Silinder Tare 50Kgs 52Kgs
Klep CGA330 Seamless Steel Valve

Kauntungannana:

①Murni luhur, fasilitas pangénggalna;

Pabrik sertipikat ②ISO;

③ Pangiriman gancang;

Raw Bahan baku stabil tina pasokan batin;

Analysis Sistem analisis online pikeun kontrol kualitas dina unggal léngkah;

RequirementHukum tinggi sareng prosés anu taliti pikeun nanganan silinder sateuacan dieusian;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: