Étana (C2H6)

Katerangan pondok:

UN NO: UN1033
EINECS NO: 200-814-8


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis

Spésifikasi Spésifikasi

C2H6

≥99,5%

N2

≤25ppm

O2

≤10ppm

H2O

≤2ppm

C2H4

≤3400ppm

CH4

≤0.02ppm

C3H8

≤0.02ppm

C3H6

≤200ppm

Étanamangrupa alkana kalawan rumus kimia C2H6, kalawan titik lebur (°C) -183,3 sarta titik didih (°C) -88,6.Dina kaayaan standar, éta mangrupa gas kaduruk, teu warnaan jeung euweuh bauan, teu leyur dina cai, rada leyur dina étanol jeung aseton, leyur dina bénzéna, sarta larut jeung karbon tetraklorida.Campuran etana sareng hawa tiasa ngabentuk campuran anu ngabeledug, sareng tiasa kaduruk sareng ngabeledug nalika kakeunaan sumber panas sareng seuneu kabuka.Hasil durukan (dekomposisi) nyaéta karbon monoksida jeung karbon dioksida.Réaksi kimia anu ganas tiasa lumangsung dina kontak sareng fluorine, klorin, jsb.Étanaaya dina gas minyak bumi, gas alam, gas oven coke jeung gas retak petroleum, sarta diala ku separation.Dina industri kimia, étana utamana dipaké pikeun ngahasilkeun étiléna, vinyl klorida, étil klorida, asetaldehida, étanol, étiléna glikol oksida, jsb ngaliwatan cracking uap.Étana bisa dipaké salaku refrigerant dina fasilitas refrigeration.Éta ogé tiasa dianggo salaku gas standar sareng gas kalibrasi pikeun perlakuan panas dina industri metalurgi.Nyimpen dina tiis, gudang ventilated.Jauhkeun tina seuneu sareng sumber panas.Suhu panyimpenan teu kedah langkung ti 30 ° C.Eta kudu disimpen misah ti oksidan jeung halogén, sarta ulah aya campuran campuran.Paké lampu-bukti ledakan jeung fasilitas ventilasi.Dilarang ngagunakeun alat mékanis sareng alat anu rawan percikan.Wewengkon panyimpen kedah dilengkepan ku alat perawatan darurat bocor.Operasi kedap udara, ventilasi pinuh.Operator kudu ngajalanan latihan husus sarta mastikeun abide ku prosedur operasi.Disarankeun yén operator ngagem overalls anti statik.Salila prosés mindahkeun, silinder jeung wadahna kudu grounded tur bridged pikeun nyegah listrik statik.Enteng ngamuat jeung ngabongkar momotanana salila angkot pikeun nyegah karuksakan kana silinder jeung asesoris.Dilengkepan jinis sareng kuantitas alat-alat pemadam seuneu sareng alat perawatan darurat bocor.

Aplikasi:

Produksi étiléna sareng réfrigeran:

Bahan Baku pikeun Produksi Étiléna sareng Refrigerant.

kjy hjs

Paket Normal:

produk Étana C2H6
Ukuran Paket 40 Ltr Silinder 47 Ltr Silinder Silinder 50 Ltr
Ngeusian Beurat Net / Cyl 11 Kg 15 Kg 16 Kg
QTY Dimuat dina 20'Container 250 Silih 250 Silih 250 Silih
Total Beurat Net 2,75 ton 3,75 ton 4.0 ton
Silinder Tare Beurat 50 Kg 52 Kg 55 Kg
Klep CGA350

Kauntungannana:

① Purity High, fasilitas panganyarna;

②Produsén sertipikat ISO;

③Pangiriman gancang;

④Sistem analisis on-line pikeun kadali kualitas dina unggal hambalan;

⑤Sarat High jeung prosés taliti pikeun nanganan silinder saméméh ngeusian;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: