Métana (CH4)

Katerangan pondok:

UN NO: UN1971
EINECS NO: 200-812-7


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis

Spésifikasi 99,9% 99,99% 99,999%
Nitrogén <250 ppm <35 ppm <4 ppm
Oksigén + Argon <50 ppm <10 ppm <1 ppm
C2H6 <600 ppm <25 ppm <2 ppm
hidrogén <50 ppm <10 ppm <0,5 ppm
Kelembapan (H2O) <50 ppm <15 ppm <2 ppm

Métana nyaéta sanyawa organik kalayan rumus molekul CH4 sareng beurat molekul 16,043.Métana nyaéta zat organik pangbasajanna jeung hidrokarbon kalayan eusi karbon pangleutikna (eusi hidrogén panggedena).Métana disebarkeun sacara lega di alam sareng mangrupikeun komponén utama gas alam, biogas, gas pit, sareng sajabana, anu biasa katelah gas.Métana nyaéta gas teu warnaan sareng teu aya bauan dina kaayaan standar.Dina kaayaan normal, métana relatif stabil sarta hésé pisan leyur dina cai.Teu meta jeung oksidan kuat saperti kalium permanganat, atawa teu meta jeung asam kuat atawa alkalis.Tapi dina kaayaan nu tangtu, métana ogé ngalaman réaksi nu tangtu.Métana nyaéta bahan bakar anu penting pisan.Éta komponén utama gas alam, akuntansi pikeun ngeunaan 87%.Éta ogé dianggo salaku bahan bakar standar pikeun pamanas cai sareng kompor gas pikeun uji nilai kalori.Métana bisa dipaké salaku gas baku sarta gas calibration pikeun produksi alarm gas combustible.Éta ogé tiasa dianggo salaku sumber karbon pikeun sél surya, déposisi kimia uap pilem silikon amorf, sareng salaku bahan baku pikeun sintésis farmasi sareng kimia.Métana ogé dianggo dina jumlah anu ageung pikeun nyintésis amonia, uréa sareng karbon hideung.Ogé bisa dipaké pikeun ngahasilkeun métanol, hidrogén, asetilena, étiléna, formaldehida, karbon disulfida, nitrométana, asam hidrosianat jeung 1,4-butanediol.Klorinasi métana bisa ngahasilkeun mono-, di-, triklorometana jeung karbon tetraklorida.Nyimpen dina tiis, gudang ventilated.Jauhkeun tina seuneu sareng sumber panas.Suhu panyimpenan teu kedah langkung ti 30 ° C.Eta kudu disimpen misah ti oksidan, jsb, sarta teu matak dicampurkeun.Paké lampu-bukti ledakan jeung fasilitas ventilasi.Dilarang ngagunakeun alat mékanis sareng alat anu rawan percikan.Wewengkon panyimpen kedah dilengkepan ku alat perawatan darurat bocor.Métana bisa jadi ngabahayakeun pikeun lingkungan, sarta perhatian husus kudu dibayar ka lauk jeung awak cai.Perhatian khusus ogé kedah dibayar ka polusi cai permukaan, taneuh, atmosfir sareng cai nginum.

Aplikasi:

① Salaku Suluh

Métana dipaké salaku suluh pikeun seuseuh, imah, pamanas cai, kilns, mobil, turbin, jeung hal séjén.Ieu combusts kalawan oksigén pikeun nyieun seuneu.

hbdh gdfsg

②Dina Industri Kimia

Métana dirobah jadi gas tosintésis, campuran karbon monoksida jeung hidrogén, ku reformasi uap.

fdgrf gsge

Paket Normal:

produk Métana CH4
Ukuran Paket 40 Ltr Silinder 47 Ltr Silinder Silinder 50 Ltr
Ngeusian Beurat Net / Cyl 6 m3 7 m3 10 m3
QTY Dimuat dina 20'Container 250 Silih 250 Silih 250 Silih
Silinder Tare Beurat 50 Kg 55 Kg 55 Kg
Klep QF-30A / CGA350

Kauntungannana:

① Purity High, fasilitas panganyarna;

②Produsén sertipikat ISO;

③Pangiriman gancang;

④Bahan baku stabil tina suplai jero;

⑤Sistem analisis on-line pikeun kadali kualitas dina unggal hambalan;

⑥Sarat High jeung prosés taliti pikeun nanganan silinder saméméh ngeusian;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: