Karbon Monoksida (CO)

Pedaran pondok:

UN NO: UN1016
EINECS NO: 211-128-3


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis

Spésifikasi

≥99.5%

99,9%

99,95%

99,99%

THC

4000ppm

< 20 ppm

< 10 ppm

< 5 ppm

N2

300ppm

< 650 ppm

< 250 ppm

< 80 ppm

O2

≤100ppm

< 250 ppm

150 ppm

< 20 ppm

H2O

50ppm

< 50 ppm

< 15 ppm

< 10 ppm

H2

≤20.0ppm

< 20 ppm

< 10 ppm

< 5 ppm

CO2

500ppm

< 50 ppm

< 20 ppm

< 15 ppm

Karbon monoksida, sanyawa karbon-oksigén, ngagaduhan formula kimia CO sareng beurat molekul 28.0101. Dina kaayaan normal, éta mangrupikeun gas anu teu aya warna, teu bau, teu raos, sareng anu henteu ngairitasi. Kapadetan gas karbon monoksida nyaéta 1,25g / L dina kaayaan standar. Dina hal sipat fisik, karbon monoksida hésé dibubarkeun dina cai (kaleyuran dina cai dina 20 ° C nyaéta 0,002838 g), sareng henteu gampang pikeun cair sareng padet. Dina hal alam kimia, karbon monoksida gaduh sipat pangirangan sareng oksidasi. Éta tiasa ngalaman oksidasi (réaksi durukan) sareng réaksi henteu proporsional. Éta ogé toksik. Konsentrasi anu langkung luhur tiasa nyababkeun jalma-jalma ngagaduhan tingkat anu béda tina gejala karacunan, anu tiasa mangaruhan kasuburan atanapi Tatu ka fétus sareng organ; kontak jangka panjang atanapi teras-terasan tiasa nyababkeun karuksakan organ, sareng pelepasan gas komprési gancang tiasa nyababkeun ibun. Dina suhu luhur sareng tekanan tinggi, karbon monoksida diréaksikeun ku beusi, kromium, nikel sareng logam sanésna pikeun ngawangun karbonil karbonat, ngagabung sareng klorin pikeun ngawangun phosgene, sareng ngagabungkeun sareng karbonil karbonat pikeun ngawangun sanyawa karbonil karbon. Karbon monoksida pangaruhna ngirangan. Nalika mangan sareng oksida tambaga dicampur dina suhu kamar, karbon monoksida tiasa dioksidasi janten CO2. Aya topéng gas anu ngagunakeun prinsip ieu. Karbon monoksida utamina dianggo salaku bahan bakar, bahan pangirangan, sareng bahan baku pikeun sintésis organik. Hal ieu dipaké pikeun nyiapkeun karbohidrat logam, phosgene, karbon sulfida, aldehid aromatik, asam format, bénzéna hexaphenol, aluminium klorida, métanol, sareng pikeun hidroformilasi. Dipaké pikeun pelestarian tilapia, persiapan hidrokarbon sintétik (bénsin sintétik), alkohol sintétik (campuran karboksil, étanol, aldehida, keton sareng hidrokarbon), pigmén bodas séng, formasi pilem oksida aluminium, gas standar, gas kalibrasi, instrumen online Standar gas . Karbon monoksida kedah disimpen dina tempat anu berventilasi kalayan saé, dijagaan tina sinar matahari, jaga wadahna pageuh ditutup, sareng ngonci tempat panyimpenanna.

Aplikasi:

Industry Industri kimia:

Karbon monoksida mangrupikeun gas industri anu ngagaduhan seueur panerapan dina pembuatan bahan kimia massal. Utamana dianggo salaku agén pangirangan.

 jhnyg tgrdgf

AserLaser:

Karbon monoksida ogé parantos dianggo salaku médi lasing dina laser infra red anu bertenaga tinggi.

hth jghj 

Paket normal:

Produk

Karbon Monoksida

Ukuran Paket

40Ltr Silinder

Silinder 47Ltr

Silinder 50Ltr

Eusian Eusi / Cyl

6 m3

7 m3

10 m3

QTY Dimuat dina 20'Container

250 Cyls

250 Cyls

250 Cyls

Total Jilid

1500 m3

1750 m3

2500 m3

Beurat Silinder Tare

50Kgs

52Kgs

55Kgs

Klep

QF-30A / CGA 350

Kauntungannana:

①Lebih sapuluh taun di pasar;

Pabrik sertipikat ②ISO;

③ Pangiriman gancang;

Source Sumber bahan baku stabil;

Analysis Sistem analisis online pikeun kontrol kualitas dina unggal léngkah;

RequirementHukum tinggi sareng prosés anu taliti pikeun nanganan silinder sateuacan dieusian;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: