Tur Pabrik

Wilujeng sumping di pabrik Walirang Hexafluoride kami nu diwangun sagemblengna dina 2015. garis produksi ieu utamana dirancang pikeun SF6, NF3 salaku produk tahap munggaran.Kapasitas produksi taunan SF6 kami nyaéta 2500-3500 ton sareng dua kelas.Salah sahijina nyaéta 99.995% kelas industri pikeun pembangkit listrik.Lain nyaéta 99.999% kelas éléktronik pikeun semikonduktor.
Sajaba ti éta, kapasitas produksi NF3 urang téh nepi ka 1500ton per Taun, sarta langsung diékspor ka parusahaan pamaké tungtung badag kawas Siemens, Toshiba di dunya.
Ogé Upami anjeun peryogi langkung seueur bahan kimia Fluorida sapertos CF4, WF6.AHF, Anjeun bisa ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

7

10

8

9

Wilujeng sumping di pabrik silinder baja seamless utama kami anu mangrupikeun pabrik silinder panggedéna di cina.Perusahaan ieu tiasa nyayogikeun sagala jinis silinder standar sertipikat sapertos DOT3AA, ISO9809, TPED, KGS.
Di Cina, 90% perusahaan gas mésér silinder ti Yongan.Utamana dina waktos covid-19, perusahaan YA ngadamel usaha ageung pikeun nyayogikeun silinder oksigén medial ka sakumna dunya.
Naon deui, euweuh urusan nu brand silinder pamundut customer anjeun, urang bisa minuhan panalungtikan anjeun iraha wae.
Ukuran silinder tiasa 2 Liter, 4liter, 8liter, 10liter, 20liter, 40liter, 50liter, 100liter, 800liter, atanapi Tangki Iso.

TYUUYI

HGDFHJ

UYIFH

YTRUY

YTRY

Wilujeng sumping di pabrik gas karbon monoksida kami.Tujuan kami nyaéta pikeun ngahasilkeun gas karbon monoksida kelas éléktronik anu kamurnian dugi ka 99.9995%.
Lantaran kitu oksigén impurity urang téh ≤0.02ppm, sarta H2O≤0.1ppm.Kusabab 2017, kapasitas produksi desain tahap kahiji nyaéta 280000Nm3 / taun.
Agustus 2018, kapasitas produksi tahap kadua tumuwuh nepi ka 2830000Nm3/taun, sarta 9200000Nm3/taun nepi ka 2019 Dec.
Ayeuna urang tiasa nyayogikeun kamurnian karbon monoksida tina 99,5%, 99,9%, 99,99%, 99,999%, sareng 99,9995%.

bvnutyi

nntujhg

bvutyi

nbty

dsewt

jhguyt

hjftyu


Kirim pesen anjeun ka kami: