Campuran Gas

  • Laser Gas Mixture

    Campuran Gas Laser

    Sakabéh gas digawé salaku bahan tina laser disebut gas laser.Éta mangrupikeun jinis pangpayunna di dunya, ngembangkeun panggancangna, aplikasi laser anu panglegana.Salah sahiji ciri anu paling penting tina gas laser nyaéta bahan gawé laser nyaéta campuran gas atanapi gas murni tunggal.
  • Calibration Gas

    Kalibrasi Gas

    Firma kami gaduh Tim R&D Panaliti sareng pamekaran sorangan.Ngenalkeun alat distribusi Gas anu paling canggih sareng alat pamariksaan.Nyadiakeun Sagala Jenis Gas Calibration Pikeun widang aplikasi béda.

Kirim pesen anjeun ka kami: