FAQs

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami mangrupikeun perusahaan manufaktur sareng integrasi perdagangan.Departemén R&D ahli sareng ranté pasokan anu canggih mangrupikeun konci kasuksésan urang.

Naha pesenan bulk sareng sababaraha pesenan produk sayogi?

Sumuhun, urang boga sistem suplai produksi kuat pikeun mastikeun sakabeh sati sati anjeun saratsfied.Salah sahiji solusi produksi stasiun mangrupikeun tujuan jasa kami.

Kumaha upami kuring henteu kantos ngimpor produk ieu sateuacanna, kumaha kuring ngalakukeunana?

Tong hariwang.Kami gaduh pangalaman impor sareng ékspor sareng langkung ti 50 nagara di dunya, jabatan minuhan kami bakal nungtun anjeun unggal léngkah prosésna.

Naon pesenan min?

Produk béda boga urutan min béda.Éta gumantung kana jinis gas sareng spésifikasi silinder.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan sareng abdi langsung pikeun sarat anjeun.

Naha milih kami Taiyu Gas?

Pasokan Stabil, Solusi Profesional, Harga Wajar, sareng Usaha Kasalametan sareng Taiyu kami.

Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun kadali kualitas?

Kami ngagaduhan prosedur kontrol kualitas standar.

a> Dina produksi, urang boga sistem analisis kualitas pikeun mastikeun unggal hambalan mumpuni.

b> Sateuacan ngeusian, urang ngalakukeun pre-treatment pikeun silinder pikeun ngabersihan ogé.

c> Saatos ngeusian, urang bakal ngalakukeun100% pamariksaannganalisissaméméh pangiriman.

Naha mungkin ngirim ku udara?

Gas digolongkeun kana kelas 2.1, kelas 2.2 jeung kelas 2.3 nya éta gas kaduruk, gas non-flammable jeung gas beracun.Numutkeun peraturan, gas inflammable sareng gas beracun teu tiasa dikirim ku hawa, sareng ngan ukur gas anu teu kaduruk tiasa diangkut ku hawa.Upami jumlah anu dibeli ageung, angkutan laut langkung saé.

Dupi abdi tiasa ngaropea pakét?

Muhun kantenan!Paket anu paling biasa nyaéta silinder.Ukuranana, warna, klep, desain sareng sarat anu sanés sadayana tiasa dicumponan.

Naon pakét & rinci gudang?

silinder baja Seamless kalawan valves béda, atawa sakumaha ka sarat Anjeun.

Disimpen dina rindang, tiis, garing, gudang ventilated, sarta tetep jauh tina cahya panonpoé jeung ramming.

Patarosan deui......

Ngarasa Luncat ngahubunganurang,anjeun bakal meunang balesan langsung

Rék gawé bareng jeung urang?


Kirim pesen anjeun ka kami: