Taros Kami

Chengdu Taiyu Industri Gas Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1104, Gedong 4, Tahap II,Gedong Shudu Center, Zona Téknologi Tinggi, Kota Chengdu, Cina

Telepon

0086 28 8846 5234
0086 186 8127 5571

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Service Online

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: