Gas husus

  • Sulfur Tetrafluoride (SF4)

    Walirang Tetrafluorida (SF4)

    EINECS NO: 232-013-4
    NO CAS: 7783-60-0
  • Nitrous Oxide (N2O)

    Nitrous Oksida (N2O)

    Spésifikasi Parameter Téknis 99.9% 99.999% NO/NO2 <1ppm <1ppm Karbon Monoksida <5ppm <0.5ppm Karbon Dioksida <100ppm <1ppm Nitrogen <20ppm <1ppm <1ppm <0ppm <0ppm <0.ppm <0.ppm THC (H2O) <10ppm <2ppm Nitrous oksida mangrupa zat anorganik nu mibanda rumus kimia N2O.Ogé katelah gas seuri, gas teu warnaan sareng amis, éta mangrupikeun oksidan anu tiasa ngadukung durukan dina kaayaan tertentu.
  • Carbon Tetrafluoride (CF4)

    Karbon Tétrafluorida (CF4)

    Parameter Téknis Spésifikasi 99.999% Oksigén + Argon ≤1ppm Nitrogen ≤4 ppm Uap (H2O) ≤3 ppm HF ≤0.1 ppm CO ≤0.1 ppm CO2 ≤1 ppm SF6 ≤1 ppm ≤1 ppm Halocarbynes ≤1 ppm ≤ ≤1 ppm ≤ Karbon ≤0. hidrokarbon halogénasi kalayan rumus kimia CF4.Ieu bisa dianggap salaku hidrokarbon halogénated, métana halogénated, perfluorocarbon, atawa salaku sanyawa anorganik.Karbon tetrafluorida nyaéta gas teu warnaan sareng teu bau, teu leyur dina cai, leyur dina b...
  • Sulfuryl Fluoride (F2O2S)

    Sulfuril Fluorida (F2O2S)

    Parameter Téknis Item Spésifikasi Eusi, % 99.8 Kandungan Cai, % 0.02 Nilai PH 3.0-7.0 Aplikasi: Sulfuryl fluoride loba dipaké salaku inséktisida fumigant struktural pikeun ngadalikeun rinyuh kai garing.Éta ogé bisa dipaké pikeun ngadalikeun rodénsia, kumbang bubuk pos, kumbang deathwatch, kumbang babakan, sarta bedbugs.Paket normal: Produk Sulfuryl Fluoride F2O2S Ukuran pakét 10L silinder 50L silinder Ngeusian eusi / cyl 10kgs 50kgs QTY dimuat dina 2 ...
  • Silane (SiH4)

    Silana (SiH4)

    Parameter Téknis Komponen 99.9999% Unit Oksigén (Ar) ≤0.1 ppmV Nitrogen ≤0.1 ppmV Hidrogen ≤20 ppmV Hélium ≤10 ppmV CO+CO2 ≤0.1 ppmV THC ≤0.1 ppmV ≤0.1 ppmV Chlorosila.0pm1 ppmV ≤0.1 ppmV Chlorosila.0pm ) ≤0.1 ppmV Silana nyaéta sanyawa silikon jeung hidrogén.Ieu mangrupakeun istilah umum pikeun runtuyan sanyawa, kaasup monosilane (SiH4), disilane (Si2H6) jeung sababaraha ...
  • Octafluorocyclobutane (C4F8)

    Octafluorocyclobutane (C4F8)

    Parameter Téknis Item Kandungan Octafluorocyclobutane ≥99.999 ≥99.90 Oksigén ≤5ppm ≤0.0020% Uap ≤2ppm ≤0.0020% Octafluorocyclobutane nyaéta zat kimia, mangrupa rumus derivatif 4C-Fluorinated 8.Teu warnaan, teu bau, gas teu kaduruk.Stabil di alam sarta non-toksik.Dina hal panas tinggi, tekanan internal wadahna bakal ningkat, sareng bakal aya résiko retakan sareng ledakan.Pembakaran...
  • Nitric Oxide (NO)

    Nitrat Oksida (NO)

    Parameter Téknis Spésifikasi ≥ 99,9% CO2 ≤ 100 ppmV N2O ≤ 500 ppmV NO2 ≤ 300 ppmV N2 ≤ 50 ppmV Nitric oksida, rumus kimia nyaéta NO, beurat molekular nyaéta 30,01, nyaéta sanyawa nitrogén + 2 nitrogén. .Ieu mangrupakeun gas teu warnaan jeung euweuh bauan, rada leyur dina cai, leyur dina étanol jeung karbon disulfida.Kusabab oksida nitrat ngandung radikal bébas, ieu ngajadikeun sipat kimiana aktip pisan.Nalika diréaksikeun sareng oksigén, éta tiasa ...
  • Hydrogen Chloride (HCl)

    Hidrogen Klorida (HCl)

    Parameter Téknis: Spésifikasi 99.9% 99.999% Karbon Dioksida ≤ 400 ppm ≤ 2 ppm Karbon Monoksida ≤ 60 ppm ≤ 1 ppm Nitrogen ≤ 450 ppm ≤ 2 ppm Oksigén + Argon ≤ ≤ ≤1 ppm ≤ ≤ ≤1 ppm ≤ ≤ ≤1 ppm. ppm Cai ≤ 5 ppm ≤1 ppm Hidrogen klorida boga rumus kimia HCl.Molekul hidrogén klorida diwangun ku atom klorin jeung atom hidrogén.Ieu gas teu warnaan jeung bau pungent.Gas korosif, teu kaduruk, henteu ngaréaksikeun sareng cai tapi gampang leyur ...
  • Hexafluoropropylene (C3F6)

    Héksafluoropropilén (C3F6)

    Parameter Téknis: Spésifikasi 99,9% Unit Nitrogen ≤300 ppmV Oksigén ≤80 ppmV Karbon Monoksida ≤30 ppmV Karbon Dioksida ≤50 ppmV Métana salaku THC ≤30 ppmV Organik lianna ≤600 ppmV Moisture ppm ≤lVoro ppm organik ≤600 ppmV 5 ppm HCV afluén sanyawa kalayan rumus struktur CF3CF=CF2, gas teu warnaan, ampir euweuh bauan, incombustible.Titik lebur nyaéta -156,2 ° C, titik golak nyaéta -30,5 ° C, dénsitas relatif nyaéta 1,583 (-40 ° C / 4 ° C), sareng nomer CAS ...
  • Ammonia (NH3)

    Amonia (NH3)

    Spésifikasi Parameter Téknis 99.8% 99.999% Unit Oksigén / <1 ppmv Nitrogen / <5 ppmv Karbon Dioksida / <1 ppmv Karbon Monoksida / <2 ppmv Métana / <2 ppmv Uap (H2O) ≤0.03 ppm ≤0.03 ppm Beusi ≤0.03 / ppmv Minyak ≤0.04 / ppmv Amonia cair, ogé katelah amonia anhidrat, nyaéta cairan anu teu warnaan sareng bau pungent anu kuat sareng korosif.Salaku bahan baku kimia penting, amonia biasana dipaké pikeun ménta amonia cair ku pressurizing atawa ...

Kirim pesen anjeun ka kami: