Boron Trichloride (BCL3)

Katerangan pondok:

EINECS NO: 233-658-4
NO CAS: 10294-34-5


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis

Spésifikasi

 

Bcl3

≥99,9%

Cl2

≤10ppm

SiCl4

≤300ppm

 

Spésifikasi

 

Bcl3

≥ 99,999%

O2

≤ 1,5 ppm

N2

≤ 50 ppm

CO

≤ 1,2 ppm

CO2

≤ 2 ppm

CH4

≤ 0,5 ppm

COCL2

≤ 1 ppm

Boron trichloride mangrupa sanyawa anorganik kalawan rumus kimia BCl3.Dina suhu sareng tekanan normal, éta mangrupikeun gas anu teu warnaan, beracun sareng korosif kalayan bau jarami sareng bau anu pikaresepeun.Beurat batan hawa.Teu kaduruk dina hawa.Éta stabil dina étanol mutlak, decomposes dina cai atawa alkohol pikeun ngahasilkeun asam boric jeung asam hidroklorat, sarta emits loba panas, sarta dibangkitkeun haseup alatan hidrolisis dina hawa beueus, sarta decomposes kana asam hidroklorat jeung asam boric éster dina alkohol.Boron trichloride miboga kamampuh réaksi kuat, bisa ngabentuk rupa-rupa sanyawa koordinasi, sarta mibanda stabilitas termodinamika tinggi, tapi dina aksi ngurangan listrik, éta bakal terurai pikeun ngabentuk low-dibanderol boron klorida.Di atmosfir, boron triklorida bisa meta jeung kaca jeung keramik lamun dipanaskeun, sarta ogé bisa meta jeung loba zat organik pikeun ngabentuk rupa-rupa sanyawa organoboron.Utamana dipaké salaku sumber doping pikeun silikon semikonduktor, dipaké pikeun nyiapkeun rupa sanyawa boron, ogé dipaké salaku katalis sintésis organik, ko-pangleyur pikeun dékomposisi silikat, sarta boronization tina baja, jsb, sarta ogé bisa dipaké pikeun ngahasilkeun boron nitride na boron. Senyawa alkana.Boron trichloride mangrupakeun akut toksik, boga aktivitas réaksi kimiawi tinggi, sarta decomposes explosively kontak jeung cai.Bisa ngahasilkeun kloroasetilena ngabeledug jeung tambaga jeung alloy na.Éta kacida korosif pikeun kalolobaan logam nalika kakeunaan kalembaban sareng ogé tiasa ngarusak kaca.Dina hawa beueus, haseup corrosive bodas kandel bisa kabentuk.Éta ngaréaksikeun pisan sareng cai sareng ngaluarkeun gas hidrogén klorida anu ngairitasi sareng korosif.Inhalasi manusa, administrasi lisan atanapi nyerep kana kulit ngabahayakeun pikeun awak.Bisa ngabalukarkeun kaduruk kimiawi.Sajaba ti éta, éta ogé ngabahayakeun ka environment.Boron trichloride kudu disimpen dina tiis tur ventilated gudang aman.Jauhkeun tina seuneu sareng sumber panas.Suhu gudang kudu dijaga handap 35 ℃ (suhu gudang maksimum teu kudu leuwih luhur ti 52 ℃).Silinder baja kudu ditempatkeun orientasi tegak, tetep wadahna (klep) disegel tur masang cap silinder.Eta kudu disimpen misah ti bahan kimia lianna, sarta wewengkon gudang kudu dilengkepan leakage parabot perlakuan darurat.

Aplikasi:

1. Pamakéan Kimia:
BCL3 bisa dipaké pikeun nyieun boron murni tinggi, katalis sintésis organik;salaku fluks dékomposisi silikat;dipaké pikeun boronizing beusi
 yuyu
2. Bahan Bakar:
Geus dipaké dina widang suluh énergi tinggi jeung propelan rokét salaku sumber boron pikeun naekeun nilai BTU.
 kjui
3. Ukur:
BCl3 ogé dipaké dina etching plasma dina manufaktur semikonduktor.Gas ieu etches logam oksida ku formasi sanyawa BOClX volatile.

kjuu

Paket Normal:

produk

Boron TrikloridaBCL3

Ukuran Paket

DOT 47Ltr Silinder

Ngeusian Eusi / Cyl

50 Kg

QTY Dimuat dina 20'Container

240 Cil

Volume total

12 Ton

Silinder Tare Beurat

50 Kg

Klep

CGA 660 SS

Kauntungannana:

1. Pabrik kami ngahasilkeun BCL3 tina bahan baku kualitas luhur, sajaba hargana murah.
2. BCL3 dihasilkeun sanggeus sababaraha kali prosedur purifikasi sarta rectification di pabrik urang.Sistem kontrol online ngajamin kamurnian gas unggal tahapan.Produk rengse kudu minuhan standar.
3. Salila keusikan, silinder kudu firstly jadi garing pikeun longtime (sahenteuna 16hrs), lajeng urang vacuumize silinder, tungtungna urang mindahkeun eta jeung gas aslina.Sadaya metode ieu mastikeun yén gas murni dina silinder.
4. Kami geus eksis dina widang Gas salila sababaraha taun, pangalaman euyeub dina produksi jeung ékspor hayu urang meunang konsumén'kapercayaan, aranjeunna nyugemakeun kalayan layanan kami sarta masihan kami komentar alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: