Mitra

partners_imgs01

pather (3)

Dina 2014, mitra bisnis India urang ngadatangan kami.Saatos rapat 4 jam, urang ngadamel deal bisnis pikeun ngembangkeun pasar gas khusus India sapertos étiléna, karbon monoksida, métana kalayan kamurnian anu luhur.Bisnis maranéhanana ngembang sababaraha kali salila gawé babarengan urang, tumuwuh nepi ka supplier gas ngarah di India ayeuna.

pather (2)

Dina 2015, customer urang Singapura nganjang ka Cina pikeun ngabahas bisnis panjang propana butana.Urang babarengan nganjang ka sumber pabrik industri kimia minyak.Sajauh ieu, suplai bulanan 2-5 tank butana.Ogé Urang mantuan customer pikeun ngembangkeun leuwih bisnis gas di lokal.

pather (1)

Dina 2016, customer Perancis didatangan kantor anyar Chengdu kami.Kerjasama proyék ieu mangrupikeun waktos anu khusus.Palanggan diondang ku pamaréntah Chengdu pikeun muka "Pameran Hélium", Perusahaan kami ngadukung kagiatan ieu langkung ti 1000 silinder gas hélium balon.

pather (6)

pather (5)

Dina 2017, parusahaan urang muka pasar Jepang anyar walirang hidrogén murni sabab aya kakurangan di Jepang.
Pikeun ngajawab masalah ieu, kami duanana pihak dijieun loba usaha dina aturan 7s pabrik, panalungtikan impurity, purify parabot jsb Tungtungna urang hasil ngahasilkeun 99,99% H2S saprak 2019, sarta ékspor ka Jepang lancar.

pather (7)

pather (8)

Dina 2017, tim kami diondang pikeun Gabung AiiGMA di Dubai.Ieu mangrupikeun rapat taunan Asosiasi Gas Industri India.Kami ngahormatan janten aya sareng sadaya ahli gas india diajar sareng diajar, pikeun mikirkeun masa depan anu cerah tina pasar gas india babarengan.Salian ti éta, kami ogé nganjang ka perusahaan gas Brother di Dubai ogé.


Kirim pesen anjeun ka kami: