Étiléna (C2H4)

Pedaran pondok:

Dina kaayaan normal, étiléna mangrupikeun gas anu teu aya warnaan, sakedik bau henteu rata kalayan kapadetan 1,178g / L, anu rada kirang padet tibatan hawa. Ampir teu leyur dina cai, boro leyur dina étanol, sareng rada leyur dina étanol, keton, sareng bénzéna. , Larut dina éter, gampang leyur dina pelarut organik sapertos karbon tetrachloride.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis

Spésifikasi 99,95% mnt Unit
Metana + Étana 0,03 %
C3 sareng saluhureuna < 5  Ml / m³
Karbon monoksida < 1 Ml / m³
Karbon dioksida < 5 Ml / m³
Oksigén < 1 Ml / m³
Acetylene < 2 Ml / m³
Walirang 0.4 mg / kg
Hidrogén < 1 Ml / m³
Métanol < 1 mg / kg
Uap 0,8 Ml / m³

Dina kaayaan normal, étiléna mangrupikeun gas anu teu aya warnaan, sakedik bau henteu rata kalayan kapadetan 1,178g / L, anu rada kirang padet tibatan hawa. Ampir teu leyur dina cai, boro leyur dina étanol, sareng rada leyur dina étanol, keton, sareng bénzéna. , Larut dina éter, gampang leyur dina pelarut organik sapertos karbon tetrachloride. Étiléna mangrupikeun produk kimia anu gaduh kaluaran pangageungna di dunya. Industri étiléna mangrupikeun inti tina industri petrokimia. Produk étiléna nyatakeun langkung ti 75% produk pétrokimia sareng nempatan posisi penting dina ékonomi nasional. Dunya nganggap produksi étiléna salaku salah sahiji indikator penting pikeun ngukur tingkat pamekaran industri pétrokimia hiji nagara. Étiléna mangrupikeun bahan baku dasar kimia organik anu penting, utamina dianggo dina produksi poliétilén, karét étiléna propiléna, polivinil klorida, sareng sajabana Étiléna mangrupikeun bahan baku paling dasar pikeun industri pétrokimia. Dina hal bahan sintétik, éta seueur dianggo dina produksi poliétilén, vinil klorida, jst; dina hal sintésis organik, éta seueur dianggo dina sintésis étanol, étilén oksida, étiléna glikol, asétaldehida, sareng propilén. Rupa-rupa bahan baku sintésis organik dasar sapertos aldehida sareng turunanana; ngaliwatan halogénasi, éta tiasa ngahasilkeun kloroethylene, chloroethane, bromoethane, jsb Étiléna ogé utamina dianggo salaku gas standar pikeun instrumen analitis dina perusahaan petrokimia; dipaké salaku gas asak anu ramah lingkungan pikeun buah-buahan sapertos jeruk bijil, jeruk keprok, cau, jst; digunakeun dina sintésis ubar-ubaran sareng bahan téknologi luhur; dipaké dina produksi gelas khusus pikeun industri otomotif; dipaké salaku kulkas, Utamana dina pepelakan cair LNG. Pancegahan panyimpenan: Simpen dina gudang anu tiis sareng berventilasi. Jauhkeun tina sumber seuneu sareng panas. Suhu neundeun teu kedah langkung ti 30 ° C. Éta kedah disimpen misah tina oksidan sareng halogén, sareng hindarkeun panyimpenan campuran. Anggo fasilitas cahaya sareng ventilasi ledakan-buktina. Dilarang ngagunakeun alat mékanis sareng alat-alat anu rawan narik. Wewengkon panyimpenan kedah dilengkepan ku peralatan pangubaran darurat kabocoran.

Aplikasi:

Kimia:

Panengah dina industri kimia sareng produksi palastik

 shgd bfsf

B inuman Pangan:

Ripening buah, utamina cau ..

 bgsf gsdrg

③Kelas:

Kaca khusus pikeun industri otomotif (gelas mobil).

 gbdrfgrf hdh

④ Pabrik:

Motong logam, las sareng Kacepetan Sacara Panas Terlaju.

 gdsgr gsdg

EfRefrigerant:

Refrigerant khususna dina pepelakan pencairan LNG.

 hfh sgvfd

UbRastik Karét:

Dipaké dina ékstraksi karét.

 bhth bfsf

Paket normal:

Produk Étiléna C2H4 Cair
Ukuran Paket 40Ltr Silinder Silinder 47Ltr Silinder 50Ltr T75 Tangki ISO
Ngeusian Beurat Net / Cyl 10Kgs 13Kgs 16Kgs 9 Ton
QTY Dimuat dina 20'Container 250 Cyls 250 Cyls 250 Cyls /
Total Beurat Bersih 2,5 Ton 3,25 Ton 4,0 Ton 9 Ton
Beurat Silinder Tare 50Kgs 52 Kgs 55Kgs /
Klep QF-30A / CGA350

Kauntungannana:

①Murni luhur, fasilitas pangénggalna;

Pabrik sertipikat ②ISO;

③ Pangiriman gancang;

Analysis Sistem analisis online pikeun kontrol kualitas dina unggal léngkah;

RequirementHukum tinggi sareng prosés anu taliti pikeun nanganan silinder sateuacan dieusian; 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: