Produk

  • Sulfur Hexafluoride (SF6)

    Walirang Héksafluorida (SF6)

    Sulfur hexafluoride, anu rumus kimiana nyaéta SF6, nyaéta gas stabil anu teu warnaan, teu aya bauan, teu beracun, sareng teu kaduruk.Walirang héksafluorida nyaéta gas dina suhu sarta tekanan normal, mibanda sipat kimia stabil, rada leyur dina cai, alkohol jeung éter, leyur dina kalium hidroksida, sarta teu meta kimiawi jeung natrium hidroksida, amonia cair jeung asam hidroklorat.
  • Methane (CH4)

    Métana (CH4)

    UN NO: UN1971
    EINECS NO: 200-812-7
  • Ethylene (C2H4)

    Étiléna (C2H4)

    Dina kaayaan normal, étiléna nyaéta gas anu teu warnaan, rada seungit, kalayan kapadetan 1,178g/L, anu rada kurang padet tibatan hawa.Ieu ampir teu leyur dina cai, boro leyur dina étanol, sarta rada leyur dina étanol, keton, jeung bénzéna., Leyur dina éter, gampang leyur dina pangleyur organik kayaning karbon tetraklorida.
  • Carbon Monoxide (CO)

    Karbon Monoksida (CO)

    UN NO: UN1016
    EINECS NO: 211-128-3
  • Boron Trifluoride (BF3)

    Boron Trifluoride (BF3)

    UN NO: UN1008
    EINECS NO: 231-569-5
  • Sulfur Tetrafluoride (SF4)

    Walirang Tetrafluorida (SF4)

    EINECS NO: 232-013-4
    NO CAS: 7783-60-0
  • Acetylene (C2H2)

    Asetilena (C2H2)

    Asetilena, rumus molekul C2H2, ilahar disebut batubara angin atawa gas kalsium karbida, mangrupa anggota pangleutikna sanyawa alkuna.Asetilena nyaéta gas anu teu warnaan, rada beracun sareng gampang kaduruk kalayan épék anestesi lemah sareng anti-oksidasi dina suhu sareng tekanan normal.
  • Boron Trichloride (BCL3)

    Boron Trichloride (BCL3)

    EINECS NO: 233-658-4
    NO CAS: 10294-34-5
  • Nitrous Oxide (N2O)

    Nitrous Oksida (N2O)

    Spésifikasi Parameter Téknis 99.9% 99.999% NO/NO2 <1ppm <1ppm Karbon Monoksida <5ppm <0.5ppm Karbon Dioksida <100ppm <1ppm Nitrogen <20ppm <1ppm <1ppm <0ppm <0ppm <0.ppm <0.ppm THC (H2O) <10ppm <2ppm Nitrous oksida mangrupa zat anorganik nu mibanda rumus kimia N2O.Ogé katelah gas seuri, gas teu warnaan sareng amis, éta mangrupikeun oksidan anu tiasa ngadukung durukan dina kaayaan tertentu.
  • Helium (He)

    Hélium (He)

    Spésifikasi Parameter Téknis ≥99.999% ≥99.9999% Karbon Monoksida <1 ppm <0.1 ppm Karbon Dioksida <1 ppm <0.1 ppm Nitrogen <1 ppm <0.1 ppm xy CH4 <4ppm < 4ppm < 4ppm <0.0 ppm Cai ppm <1ppm Hélium nyaéta gas langka, gas énténg pisan, teu warnaan sareng teu aya bauan.Éta sacara kimia teu aktip, sareng hese diréaksikeun sareng zat sanés dina kaayaan normal.Éta gaduh sipat kimia anu stabil sareng koneng poék nalika ngajalankeun cakram tegangan rendah ...
  • Ethane (C2H6)

    Étana (C2H6)

    UN NO: UN1033
    EINECS NO: 200-814-8
  • Hydrogen Sulfide (H2S)

    Hidrogen Sulfida (H2S)

    UN NO: UN1053
    EINECS NO: 231-977-3

Kirim pesen anjeun ka kami: