Gas Industri

  • Acetylene (C2H2)

    Asetilena (C2H2)

    Asetilena, rumus molekul C2H2, ilahar disebut batubara angin atawa gas kalsium karbida, mangrupa anggota pangleutikna sanyawa alkuna.Asetilena nyaéta gas anu teu warnaan, rada beracun sareng gampang kaduruk kalayan épék anestesi lemah sareng anti-oksidasi dina suhu sareng tekanan normal.
  • Oxygen (O2)

    Oksigén (O2)

    Oksigén nyaéta gas teu warnaan sareng teu aya bauan.Ieu mangrupikeun bentuk unsur oksigén anu paling umum.Salaku sajauh téhnologi prihatin, oksigén ieu sasari tina prosés liquefaction hawa, sarta oksigén dina akun hawa pikeun ngeunaan 21%.Oksigén nyaéta gas anu teu warnaan sareng teu aya bauan kalayan rumus kimia O2, anu mangrupikeun bentuk unsur oksigén anu paling umum.Titik lebur nyaéta -218,4 ° C, sareng titik didih nyaéta -183 ° C.Éta henteu gampang leyur dina cai.Sakitar 30mL oksigén leyur dina 1L cai, sareng oksigén cairna biru langit.
  • Sulfur Dioxide (SO2)

    Walirang Dioksida (SO2)

    Walirang dioksida (walirang dioksida) nyaéta sulfur oksida anu paling umum, paling basajan, sareng ngairitasi kalayan rumus kimia SO2.Walirang dioksida nyaéta gas teu warnaan sareng transparan kalayan bau anu seukeut.Leyur dina cai, étanol jeung éter, walirang dioksida cair rélatif stabil, teu aktif, non-combustible, sarta teu ngabentuk campuran ngabeledug jeung hawa.Walirang dioksida miboga sipat pemutihan.Walirang dioksida ilahar dipaké dina industri pikeun ngabodaskeun bubur, wol, sutra, topi jarami, jsb Walirang dioksida ogé bisa ngahambat tumuwuhna kapang jeung baktéri.
  • Ethylene Oxide (ETO)

    Étiléna Oksida (ETO)

    Étiléna oksida mangrupa salah sahiji éter siklik pangbasajanna.Ieu sanyawa hétérosiklik.Rumus kimiana nyaéta C2H4O.Éta karsinogén toksik sareng produk pétrokimia anu penting.Sipat kimia étiléna oksida aktip pisan.Ieu bisa ngalaman réaksi tambahan ring-bukaan kalawan loba sanyawa sarta bisa ngurangan pérak nitrat.
  • 1,3 Butadiene (C4H6)

    1,3 Butadiena (C4H6)

    1,3-Butadiena nyaéta sanyawa organik kalayan rumus kimia C4H6.Ieu mangrupakeun gas teu warnaan jeung bau aromatik slight sarta gampang liquefy.Éta kirang toksik sareng karacunanna sami sareng étiléna, tapi gaduh iritasi kuat kana kulit sareng mémbran mukosa, sareng gaduh pangaruh ubar keur ngabius dina konsentrasi luhur.
  • Hydrogen (H2)

    Hidrogen (H2)

    Hidrogen boga rumus kimia H2 jeung beurat molekul 2,01588.Dina suhu sareng tekanan normal, éta mangrupikeun gas anu gampang kaduruk, teu warnaan, transparan, teu aya bauan sareng hambar anu hese leyur dina cai, sareng henteu ngaréaksikeun sareng kalolobaan zat.
  • Nitrogen (N2)

    Nitrogén (N2)

    Nitrogén (N2) mangrupa bagian utama atmosfir bumi, ngitung 78,08% tina total.Ieu mangrupakeun teu warnaan, euweuh bauan, hambar, non-toksik sarta ampir sakabéhna inert gas.Nitrogén henteu kaduruk sareng dianggap gas anu nyesek (nyaéta, ngambekan nitrogén murni bakal ngaleungitkeun oksigén tina awak manusa).Nitrogén sacara kimiawi teu aktip.Bisa meta jeung hidrogén pikeun ngabentuk amonia dina suhu luhur, tekanan tinggi jeung kaayaan katalis;eta bisa ngagabungkeun jeung oksigén pikeun ngabentuk oksida nitrat dina kaayaan ngurangan.
  • Ethylene Oxide & Carbon Dioxide Mixtures

    Campuran Étiléna Oksida & Karbon Dioksida

    Étiléna oksida mangrupa salah sahiji éter siklik pangbasajanna.Ieu sanyawa hétérosiklik.Rumus kimiana nyaéta C2H4O.Éta karsinogén toksik sareng produk pétrokimia anu penting.
  • Carbon Dioxide (CO2)

    Karbon Dioksida (CO2)

    Karbon dioksida, sajenis sanyawa oksigén karbon, kalayan rumus kimia CO2, nyaéta gas teu warnaan, teu aya bauan atanapi teu warnaan sareng rasa rada haseum dina larutan cai na dina suhu sareng tekanan normal.Éta ogé gas rumah kaca umum sareng komponén hawa.

Kirim pesen anjeun ka kami: