Walirang Hexafluoride (SF6)

Pedaran pondok:

Sulfur hexafluoride, anu rumus kimia na SF6, mangrupikeun gas stabil anu teu aya warna, teu bau, teu toksik, sareng henteu kaduruk. Sulfur hexafluoride mangrupikeun gas dina suhu normal sareng tekanan, sareng sipat kimia anu stabil, rada leyur dina cai, alkohol sareng éter, leyur dina kalium hidroksida, sareng henteu ngaréaksikeun kimia ku natrium hidroksida, amonia cair sareng asam hidroklorat.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis

Spésifikasi

 

 

Walirang Hexafluoride

≥99,995%

≥99,999%

Oksigén + Nitrogén

≤10ppm

2ppm

Karbon Tetrafluoride

1ppm

≤0.5ppm

Hexafluoroethane

1ppm

/

Octafluoropropane

1ppm

1ppm

SO2F + SOF2 + S2F10O

N / D

N / D

Metana

/

1ppm

Karbon Monoksida

/

1ppm

Karbon dioksida

/

1ppm

Uap

2ppm

1ppm

Titik Embun

≤-62 ℃

-69 ℃

Kaasaman (Salaku HF)

≤0.2ppm

≤0.1ppm

Fluorida Hydrolyzable (Salaku F-)

1ppm

≤0.8ppm

Minyak Mineral

1ppm

N / D

Karacunan

Henteu-toksik

Henteu-toksik

Sulfur hexafluoride, anu rumus kimia na SF6, mangrupikeun gas stabil anu teu aya warna, henteu bau, teu toksik, sareng henteu kaduruk. Sulfur hexafluoride mangrupikeun gas dina suhu normal sareng tekanan, sareng sipat kimia anu stabil, rada leyur dina cai, alkohol sareng éter, leyur dina kalium hidroksida, sareng henteu ngaréaksikeun kimia ku natrium hidroksida, amonia cair sareng asam hidroklorat. Éta henteu ngaréaksikeun tambaga, pérak, beusi, sareng aluminium dina lingkungan anu garing handapeun 300 ° C. Handap 500 ℃, éta henteu pangaruh dina quartz. Éta diréaksikeun sareng natrium logam dina 250 ° C, sareng réaksi dina amonia cair dina -64 ° C. Éta bakal terurai nalika dicampur sareng hidrogén sulfida sareng dipanaskeun. Dina 200 ℃, ku ayana logam tangtu sapertos baja sareng silikon, éta tiasa ngamajukeun dékomposisi na. Sulfur hexafluoride mangrupikeun generasi énggal pikeun bahan insulasi tegangan ultra-luhur, anu seueur dianggo pikeun insulasi gas éléktronika, alat listrik sareng gelombang radio radar, sareng salaku bahan insulasi pikeun mareuman busur sareng trafo kapasitas ageung dina saklar tegangan luhur. Kauntungannana jalur transmisi pipa insulasi gas SF6 nyaéta leungitna diéléktrik anu rendah, kapasitas transmisi ageung, sareng tiasa dianggo dina acara turun-tumurun. Trafo insulated gas SF6 ngagaduhan kaunggulan perlindungan seuneu sareng ledakan. Sulfur hexafluoride ngagaduhan ciri stabilitas kimia anu saé sareng henteu korosi kana alat-alatna. Éta tiasa dianggo salaku kulkas dina industri kulkas (suhu operasi antara -45 ~ 0 ℃). Kelas éléktronik tingkat luhur purity sulfur hexafluoride mangrupikeun échant éléktronik idéal, anu seueur dianggo dina bidang téknologi mikroelektronika salaku étasi plasma sareng agén pembersih dina ngadamel sirkuit terintegrasi ageung sapertos chip komputer sareng layar kristal cair. Pancegahan panyimpenan: Simpen dina gudang anu tiis sareng berventilasi. Jauhkeun tina sumber seuneu sareng panas. Suhu neundeun teu kedah langkung ti 30 ° C. Éta kedah disimpen nyalira tina bahan bakar sareng oksidan anu gampang (kaduruk), sareng hindarkeun panyimpenan campuran. Wewengkon panyimpenan kedah dilengkepan ku peralatan pangubaran darurat kabocoran.

Aplikasi:

Medium Sedeng listrik:

SF6 digunakeun dina industri listrik salaku médiél diéléktrik gas pikeun pemutus sirkuit tegangan tinggi, switchgear, sareng alat-alat listrik sanésna, sering ngagentos pemutus sirkuit anu dieusi minyak (OCB) anu tiasa ngandung PCB anu ngabahayakeun.

 hyuu dykyd

UsePaké médis:

SF6 digunakeun pikeun nyayogikeun tamponade atanapi colokan liang retina dina operasi réparasi retina retina dina bentuk gelembung gas

 btrbg vrtb

Sanyawa ③Tracer:

SF6 digunakeun pikeun nyayogikeun tamponade atanapi colokan liang retina dina operasi réparasi retina retina dina bentuk gelembung gas

.rvtat kujyutkjyut

Paket normal:

Produk Walirang Hexafluoride SF6 Cair
Ukuran Paket 40Ltr Silinder Silinder 50Ltr 440Ltr Y-Silinder Silinder 500Ltr
Ngeusian Beurat Net / Cyl 50Kgs 60Kgs 500Kgs 625Kgs
QTY Dimuat dina 20'Container 240 Cyls 200 Cyls 6 Cyls 9 Cyls
Total Beurat Bersih 10 Ton 12 Ton 3 Ton 5,6 Ton
Beurat Silinder Tare 50Kgs 55Kgs 680Kgs 887Kgs
Klep QF-2C / CGA590 DISS716  

Kauntungannana:

①Murni luhur, fasilitas pangénggalna;

Pabrik sertipikat ②ISO;

③ Pangiriman gancang;

Raw Bahan baku stabil tina pasokan batin;

Analysis Sistem analisis online pikeun kontrol kualitas dina unggal léngkah;

RequirementHukum tinggi sareng prosés anu taliti pikeun nanganan silinder sateuacan dieusian;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: