Supplier gas hiji-eureun -Beuli gas gampang

Upami anjeun henteu terang gas naon anu anjeun kedah dianggo pikeun produksi, kami gaduh insinyur téknis profésional pikeun konsultasi online gratis 3 bulan.
Upami anjeun henteu terang kamurnian mana anu anjeun kedah pilih, kami bakal ngirim anjeun sadaya spésifikasi najis purity pikeun rujukan anjeun, sareng masihan saran.
Lamun perlu pakét leutik, urang bisa nyadiakeun handap 10liter silinder;Upami anjeun peryogi pakét ageung, kami tiasa nyayogikeun ton drum atanapi tank iso.Sadayana pilihan anjeun.
Upami anjeun hoyong mésér sababaraha jinis gas babarengan dina hiji wadah.Ide anu saé, cara ieu tiasa ngahémat biaya pengiriman anjeun nyalira.Perusahaan kami nyayogikeun ampir 99% jinis gas di pasar.Lamun teu bisa manggihan rinci pasti, mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun kami panalungtikan a.
Upami anjeun mimiti ngimpor gas, tong hariwang.Simkuring gaduh tim logistik profésional sorangan pikeun help.and kami ogé boga cooperated agén pengiriman barang lokal luar negeri sorangan pikeun ngarojong impor customer.

Upami anjeun pangguna akhir gas, kirimkeun patarosan ka TYHJ
Upami anjeun padagang tengah, kirimkeun patarosan ka TYHJ
Upami anjeun perusahaan gas, kirimkeun patarosan ka TYHJ
Upami anjeun panawar Tender, kirimkeun patarosan ka TYHJ

4acfd78c

Suluh Gas CH4, C2H2, CO,
Gas Las Ar-He, Ar-H2, Ar-O2, Ar-CO2, CO2, O2, N2, H2, Ar-He-CO2, Ar-He-N2,
Gas Cair C2H4, SO2, CO2, NO2, N2O, C3F6, H2S, HCl, BCl3, BF3, SF6
Kalibrasi Gas CH4-N2, NO-N2, H2S-N2, CO2-N2, SF6-N2, SiH4-Anjeunna
Gas Doping AsH3, PH3, GeH4, B2H6, AsCl3, AsF3, H2S, BF3, BCl3,
Tumuwuhna kristal SiH4, SiHCl3, SiCl4, B2H6, BCl3, AsH3, PH3, GeH4, Ar, He, H2
Etching fase gas Cl2, HCl, HF, HBr, SF6
Étsa plasma SiF4, CF4, C3F8, CHF3, C2F6, NF3, SF6, BCl3, N2, Ar, Anjeunna
Ion Beam Etching C3F8, CHF3, CClF3, CF4
implantasi ion AsF3, PF3, PH3, BF3, BCl3, SiF4, SF6, N2, H2
gas CVD SiH4, SiH2Cl2, SiCl4, NH3, NO, O2
Gas Éncér N2, Ar, Anjeunna, H2, CO2, N2O, O2
Gas Doping SiH4, SiCl4, Si2H6, HCl, PH3, AsH3, B2H6, N2, Ar, Anjeunna, H2

Kirim pesen anjeun ka kami: