Naha Milih Kami

Naha Milih Kami

Chengdu Taiyu Industri Gas Co., Ltd.

tit_left_bg

Jasa Kami

tit_right_bg

Kualitas

Keluhan Kasalametan Zero atanapi Kualitas ti palanggan kami dina 19 taun katukang

Ngarojong

Saatos-jualan 24months rojongan teknis Free

Konsultasi

Konsultan Téknis Gratis 3 bulan sateuacan pesenan sareng 24 jam online

Analisis

Nyadiakeun laporan analisa gas pihak ka-3 dina biaya palanggan

Agen Pangiriman

Ngarojong Importir pikeun ngajawab lisénsi impor jeung agén pengiriman barang lokal

tit_left_bg

Keunggulan Kami

tit_right_bg

Produksi

Produksi jeung Integrasi Trade kalawan harga kalapa

Tim

Tim R&D profésional kalayan nyayogikeun rupa-rupa gas purity

Parabot

Alat-alat Analisis deteksi canggih, 100% Inspeksi gas ngeusi jaminan kualitas

Logistik

Pangalaman ékspor gas 19 taun sareng departemén logistik Independen 10+ jalma


Kirim pesen anjeun ka kami: