Boron Trifluoride (BF3)

Pedaran pondok:

UN NO: UN1008
EINECS NO: 231-569-5


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter téknis

Spésifikasi  
Boron Trifluoride 99,5%
Hawa ≤ 4000 ppm
Silicon Tetrafluoride ≤ 300 ppm
Walirang Dioksida ≤ 20 ppm
SO4. ≤ 10 ppm

Boron trifluoride mangrupikeun senyawa anorganik kalayan rumus kimia BF3. Mangrupikeun gas anu teu warnaan, beracun sareng korosif dina suhu kamar sareng tekanan, sareng éta ngaroko dina hawa beueus. Boron trichloride kacida réaktif. Éta bakal terurai ngabeledug nalika dipanaskeun atanapi dina kontak sareng hawa beueus. Éta bakal terurai ngawangun haseup toksik sareng korosif (hidrogén fluorida). Nalika terurai, éta bakal ngahasilkeun haseup fluorida anu beracun pisan sareng réaksi anu parah sareng logam sareng organik, Éta tiasa ngaboroskeun gelas nalika tiris. Hal ieu utamina dianggo salaku pamangkin réaksi organik, sapertos ésterifikasi, alkilasi, polimérisasi, isomerisasi, sulfonasi, nitrasi, jst; salaku antioksidan nalika tuang magnésium sareng aloi; pikeun nyiapkeun boron halida, boron unsur, borane, borohidid Bahan baku utama natrium, jst; ogé dina réaksi organik sareng produk minyak bumi, salaku sabab pikeun réaksi kondensasi; BF3 sareng sanyawa na dianggo salaku agén curing dina résin epoxy; éta tiasa dianggo salaku bahan baku pikeun nyiapkeun preforms serat optik; éta utamina dianggo dina industri éléktronika Dipaké salaku P-type dopant, sumber input partikel ion sareng gas ukiran énergi plasma; anti oksidan nalika tuang magnésium sareng campuran. Produk gas botol mangrupikeun gas ngeusian tekanan tinggi, sareng éta kedah dianggo saatos dekompresi sareng dekompresi. Silinder gas anu dibungkus ngagaduhan wates hirup jasa, sareng sadaya tabung gas anu kadaluwarsa kedah dikirim ka departemén kanggo pamariksaan kaamanan sateuacan tiasa dianggo. Produk gas botol kedah diurut sareng ditumpuk dina waktos transportasi, panyimpenan sareng panggunaan. Gas anu kaduruk sareng gas pendukung pembakaran teu kedah ditumpuk, sareng henteu caket seuneu anu kabuka sareng sumber panas, sareng kedah dijauhkeun tina seuneu, lilin minyak, kakeunaan panonpoé, atanapi ngalungkeun deui. , Entong pencét, entong mogok atanapi busur kana silinder gas, sareng henteu dimuat atanapi dibongkar sacara ala-ala.

Aplikasi:

1. Paké Kimia:

BF3 tiasa dianggo salaku katalis réaksi organik, sapertos ésterifikasi, alkilat, polimérisasi, isomerisasi, sulfonat, nitrasi. Bahan pikeun ngadamel boron halida, unsur boron, borane, natrium borohidrida.

 hjj hrhr

2. Éléktron Paké:

Implatasi ion sareng zina dina pabrikan sirkuit terpadu alat semikonduktor.

jdfgt hdfh

Paket normal:

Produk

Boron Trifluoride BF3

Ukuran Paket

40Ltr Silinder

Eusian Eusi / Cyl

20Kgs

QTY Dimuat dina 20'Container

240 Cyls

Total Jilid

4,8 Ton

Beurat Silinder Tare

50Kgs

Klep

CGA 330

Kaunggulan:

1. Pabrik kami ngahasilkeun BF3 tina bahan baku kualitas luhur, di sagigireun hargana murah.
2. BF3 dihasilkeun saatos sababaraha kali prosedur pemurnian sareng koréksi di pabrik kami. Sistem kontrol online ngasuransikeun kasucian gas unggal tahap. Produk réngsé kedah minuhan standar.
3. Salami ngeusian, silinder kedahna heula dikeringkeun kanggo waktos anu lami (sahenteuna 16hrs), maka urang vakumkeun silinder, tungtungna urang gentos ku gas asli. Sadaya cara ieu pastikeun yén gas murni dina silinder.  
4. Kami parantos aya di lapangan Gas salami mangtaun-taun, pangalaman anu euyeub dina produksi sareng ékspor hayu urang meunang konsumén kapercayaan, aranjeunna puas ku jasa kami sareng masihan kami koméntar anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: