tentang Kami

TaiyuGas industri

"TY", Gas Taiyu, Di Puncak "Gunung TAI", "HJ", Gas HongJin, masa depan anu cerah.
19 Taun Industri Gas ngahasilkeun pangalaman suplai, Hiji-eureun suplai gas industri
Solusi pikeun dunya, Rojongan ngeusian gas, analisa gas, desain aplikasi gas, sareng transportasi gas.
Hayu konsumén urang mésér gas gampang.

PRODUK

INQUIRY

aplikasi

solusi

  • Meuli gas gampang
    Hiji-eureun supplier gas

    Konsultasi aplikasi gas
    Desain gudang pakét
    Rupa-rupa suplai gas
    Rencana solusi ékspor lengkep
    Pitulung importir jeung agén pengiriman barang lokal
    Buy gas easy  <br>One-stop gas supplier

kajadian warta

Kirim pesen anjeun ka kami: