Panas-Penjualan Gas

  • Sulfur Hexafluoride (SF6)

    Walirang Héksafluorida (SF6)

    Sulfur hexafluoride, anu rumus kimiana nyaéta SF6, nyaéta gas stabil anu teu warnaan, teu aya bauan, teu beracun, sareng teu kaduruk.Walirang héksafluorida nyaéta gas dina suhu sarta tekanan normal, mibanda sipat kimia stabil, rada leyur dina cai, alkohol jeung éter, leyur dina kalium hidroksida, sarta teu meta kimiawi jeung natrium hidroksida, amonia cair jeung asam hidroklorat.
  • Methane (CH4)

    Métana (CH4)

    UN NO: UN1971
    EINECS NO: 200-812-7
  • Ethylene (C2H4)

    Étiléna (C2H4)

    Dina kaayaan normal, étiléna nyaéta gas anu teu warnaan, rada seungit, kalayan kapadetan 1,178g/L, anu rada kurang padet tibatan hawa.Ieu ampir teu leyur dina cai, boro leyur dina étanol, sarta rada leyur dina étanol, keton, jeung bénzéna., Leyur dina éter, gampang leyur dina pangleyur organik kayaning karbon tetraklorida.
  • Carbon Monoxide (CO)

    Karbon Monoksida (CO)

    UN NO: UN1016
    EINECS NO: 211-128-3
  • Boron Trichloride (BCL3)

    Boron Trichloride (BCL3)

    EINECS NO: 233-658-4
    NO CAS: 10294-34-5
  • Ethane (C2H6)

    Étana (C2H6)

    UN NO: UN1033
    EINECS NO: 200-814-8
  • Hydrogen Sulfide (H2S)

    Hidrogen Sulfida (H2S)

    UN NO: UN1053
    EINECS NO: 231-977-3
  • Hydrogen Chloride (HCl)

    Hidrogen Klorida (HCl)

    Parameter Téknis: Spésifikasi 99.9% 99.999% Karbon Dioksida ≤ 400 ppm ≤ 2 ppm Karbon Monoksida ≤ 60 ppm ≤ 1 ppm Nitrogen ≤ 450 ppm ≤ 2 ppm Oksigén + Argon ≤ ≤ ≤1 ppm ≤ ≤ ≤1 ppm ≤ ≤ ≤1 ppm. ppm Cai ≤ 5 ppm ≤1 ppm Hidrogen klorida boga rumus kimia HCl.Molekul hidrogén klorida diwangun ku atom klorin jeung atom hidrogén.Ieu gas teu warnaan jeung bau pungent.Gas korosif, teu kaduruk, henteu ngaréaksikeun sareng cai tapi gampang leyur ...

Kirim pesen anjeun ka kami: