Walirang Tetrafluoride (SF4)

Pedaran pondok:

EINECS NO: 232-013-4
NO CAS: 7783-60-0


Detil Produk

Tanda Produk

 Spésifikasi

Spésifikasi

99%

SF6

0,2%

O2 +N2

0,1%

CO2

0,05%

CF4

0,1%

Senyawa Walirang Anu Lain (SxFy)

0,5%

Sulfur tetrafluoride mangrupikeun senyawa anorganik kalayan formula molekul SF4. Mangrupikeun gas anu teu warnaan, korosif sareng beracun pisan di lingkungan standar. Éta beurat molekul 108.05, titik lebur -124 ° C, sareng titik didih -38 ° C. Éta agén fluorinasi organik selektif anu paling épéktip sareng seueur dianggo. Éta selektif tiasa fluorinasi gugus karbonil sareng hidroksil. Éta ngagaduhan posisi anu teu tiasa diganti dina produksi bahan kimia rupa, bahan kristal cair sareng industri farmasi tingkat luhur. Walirang tetrafluoride mangrupikeun agén fluorinasi organik selektif. Mangrupikeun gas tanpa warna kalayan bau anu kuat sami sareng gas sulfur dioksida dina suhu sareng tekanan normal. Éta toksik sareng henteu kaduruk atanapi ngabeledug dina hawa; dina 600 ° C Masih stabil pisan. Hidrolisis kuat dina hawa ngaluarkeun haseup bodas. Katempuhan ku Uap dina lingkungan tiasa nyababkeun korosi sami sareng asam hidrofluorat. Lengkep dihidrolisiskeun kana sulfur dioksida sareng asam hidrofluorat, nalika sabagian dihidrolisiskeun, éta bakal ngahasilkeun toksil fluorida toksik, tapi éta tiasa diserep lengkep ku larutan alkali anu kuat janten uyah anu henteu toksik sareng henteu bahaya; éta tiasa leyur dina bénzéna. Walirang tetrafluoride ayeuna mangrupikeun agén fluorinasi organik selektif anu paling épéktip anu seueur dianggo. Éta selektif tiasa fluorinasi gugus karbonil sareng hidroksil (ngagentoskeun oksigén dina sanyawa ngandung karbonil); éta seueur dianggo dina bahan kimia rupa pikeun bahan kristal cair high-end sareng Produksi perantara industri farmasi sareng pestisida high-end ngagaduhan posisi anu teu tiasa diganti. Éta ogé tiasa dianggo pikeun gas éléktronik, déposisi uap kimia, agén pangobatan permukaan, etching garing plasma sareng seueur aspék sanés. Dipaké dina sintésis organik, éta réagen umum pikeun ngadamel fluorokarbon. Sulfur tetrafluoride disimpen dina gudang anu tiis sareng berventilasi. Éta kedah disimpen misah tina oksidan, bahan kimia anu tiasa didahar, sareng logam alkali, sareng jauh tina sumber seuneu sareng panas.

Aplikasi:

Agent Agén fluorinasi organik:
Agén fluorinasi seléktivitas anu paling épéktip seueur dianggo dina bahan kristal cair kelas tinggi sareng péstisida, farmasi sareng panengah anu ngandung fluor; ogé tiasa dianggo salaku gas éléktron, déposisi uap kimia, agén pangobatan permukaan, etching garing, plasma sareng aspék sanés

Paket normal:

Produk

Walirang Tetrafluoride (SF4

Ukuran Paket

47Siltr Silinder

Eusian Eusi / Cyl

45Kgs

Qty di 20FT

250 silinder

Beurat Silinder Tare

50Kgs

Klep

CGA 330

 Kauntungannana:

①Lebih sapuluh taun di pasar;
Pabrik sertipikat ②ISO;
③ Pangiriman gancang;
Source Sumber bahan baku stabil;
Analysis Sistem analisis online pikeun kontrol kualitas dina unggal léngkah;
RequirementHukum tinggi sareng prosés anu taliti pikeun nanganan silinder sateuacan dieusian;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: