Kapasitas produksi proyék hélium panggedéna di Cina ngaleuwihan 1 juta méter kubik

Ayeuna, pabrik LNG skala ageung ageung ékstraksi gas gas kemurnian tinggihéliumproyék (disebut salaku proyék ékstraksi hélium BOG), jadi jauh, kapasitas produksi proyék urang geus ngaleuwihan 1 juta méter kubik.Numutkeun pamaréntah lokal, proyék ieu sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku Sichuan Air Separation Equipment (Group) Co., Ltd., perusahaan induk ngayakeun tina Inner Mongolia Xingsheng Natural Gas Co., Ltd., perusahaan badarat di Hangjin Banner, sarta ngabogaan kapasitas processing poean 2 juta méter kubik gas alam liquefied.Paranti nimbahélium-purity luhur.
Yi Hua, timbalan manajer umum eksekutif pausahaan, ceuk dina wawancara jeung média yén saprak BOGhéliumproyék ékstraksi ieu nempatkeun kana operasi, kapasitas produksina geus ngaleuwihan 1 juta méter kubik, sarta purity tinagas héliumgeus ngahontal 99,999%.Henteu aya kosong pikeun ékstraksi uap kilat tina kamurnian luhurhéliumti pamasangan gas alam cair skala badag.Yihua nyatakeun yén proyék éta ngagaduhan indikator téknis anu maju sareng diperkirakeun ngahontal nilai kaluaran taunan sakitar 70 juta yuan sareng nyumbang sakitar 5 juta yuan dina pendapatan pajak.Produk utamana dijual di Cina Wétan, Cina Kidul jeung wewengkon séjén.

8090be5716f94d49805806982348e70


waktos pos: Dec-22-2021

Kirim pesen anjeun ka kami: