Harga pasar Xenon naék deui!

Xenonmangrupa bagian indispensable tina aerospace sarta aplikasi semikonduktor, sarta harga pasar geus risen deui anyar.urang Cinaxenonsuplai keur nyirorot, sarta pasar aktip.Salaku kakurangan suplai pasar terus, atmosfir bullish kuat.

1. Harga pasar tinaxenongeus risen sharply
Cina urang domestik luhur-purityxenonpausahaan utamana nyadiakeun konsumén jangka panjang, sarta lolobana pausahaan produksi utama boga distribution taya, sarta konsumén distribution meunang harga nu leuwih luhur.
Ti ahir Nopémber nepi ka ayeuna, harga urus pasar naék sakitar 13% dina satengah sasih.Ayeuna, inventaris saluran umum di pasar rendah, pameseran terminal aktip, sareng atmosfir bullish kuat.

2. Sababaraha faktor dina sisi suplai jeung paménta ngarojong pasar
The tightening tinaxenonPasokan pasar sareng pengadaan hilir anu aktip mangrupikeun alesan utama kanaékan harga pasar anu gancang.
Anu mimiti, escalation tina kaayaan di Ukraina ogé geus dipicu ekspektasi pasar tightening suplai, sarta résikoxenontightening suplai jeung transportasi sanggeus diwatesan.Dina waktos anu sami, babak anyar wabah ogé nyababkeun kasalempang pasar ngeunaan stabilitas pasokan barang, anu nyababkeun paningkatan anu signifikan dina pameseran pasar.
Sajaba ti éta, domestik Cina urangxenonsuplai pasar ogé némbongkeun kaayaan tightening.Utamana dipangaruhan ku kawijakan sapertos larangan produksi dina industri baja sareng larangan kakuatan anu aya hubunganana, cairan bahan baku diwatesan sacara signifikan, sareng produksi saleresna.xenongas geus ngurangan ku ngeunaan 50% dibandingkeun jeung kaayaan normal.
Dina hal paménta hilir, paménta aerospace tiasa terus ningkat, sareng paménta pasar semikonduktor masih didukung pisan.

3. Pasar jangka pondok bisa kénéh boga rohangan pikeun tumuwuh
Dina kontrol dual konsumsi énergi di Cina dimimitian dina usum gugur 2021, produksi kripton jeungxenonbakal kapangaruhan sacara signifikan, sareng parobahan kawijakan anu aya hubunganana dina 2022 ogé bakal janten faktor pangaruh anu penting.Salaku tambahan, pikeun sisi paménta, naha prosés produksi semikonduktor hilir robih sareng naha jumlahna bakal dikirangan ogé faktor anu penting.Henteu kakadalian paménta hilir, résiko geopolitik, sareng pamekaran acara kaséhatan masarakat global parantos nyababkeun parobihan anu ageung ka pasar.Sacara umum, urang Cinaxenonpasar kedah ati-ati optimis dina 2022.


waktos pos: Dec-22-2021

Kirim pesen anjeun ka kami: